Nem kapta meg a lökést a forint

Sem a délelőtt közölt hazai inflációs adat, sem az amerikai januári kiskereskedelmi forgalomról érkezett vártnál kedvezőtlenebb jelentés nem mozdította ki jelentősen a forint árfolyamát az euróval szemben.
NAPI, 2011. február 15. kedd, 15:35
Fotó:

Délután az eurót 271 forint körül váltották a bankközi devizapiacon, 0,2 százalékkal erősebben a hétfő délutáni értéknél, a dollár 200,5 forinton állt, a nap folyamán a 202 forintot is megjárta a zöldhasú jegyzése. A svájci frank 208 forint felett is járt, délutánra azonban 206,5 forintig jött vissza árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK