Nem lesz BKV-sztrájk

Megegyezett a cégvezetés és a sztrájkbizottság.
NAPI Online, 2008. május 27. kedd, 16:34
Fotó:

Sikerült megegyeznie a BKV vezetőségének és a sztrájkbizottságnak a keddi tárgyaláson, így elmarad a csütörtökre kilátásba helyezett kétnapos munkabeszüntetés - jelentette be Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője az egyeztetés után, az MTI beszámolója szerint.

A szóvivő elmondta: a szakszervezetek engedtek abból a követelésükből, hogy vonják vissza a paraméterkönyv-tervezetet és a szakszervezetek bevonásával készítsenek egy újat. Cserébe a cég vezetősége belement abba, hogy a kollektív szerződést 2009 végéig hosszabbítsák meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK