Nem ma fog elszállni a BUX

Csak nyitásban emelkedhet a magyar tőzsde, a nap hátra lévő részében inkább csökkenhetnek a részvényárfolyamok - vélekedett Burány Gábor a Strategon üzletkötője.
NAPI, 2011. április 27. szerda, 08:55
Fotó:

A tegnapi gazdasági adatok nem lettek jók, egyetlen jó vállalati eredmény volt, a 3M - foglalta össze a tegnapi napot az üzletkötő. Ennek hatására volt egy nagy vétel Amerikában, ahol csaknem hároméves csúcsra mentek ki az indexek, de Ázsiában ez nem folytatódott.

A mai Fed-es bejelentésre vár mindenki, hogy a Fed hogyan kívánja folytatni az egyensúlyozást az infláció és gazdasági növekedés dilemmában.

Ezt megelőzően nem számít nagy örömünnepre a magyar piacon sem az üzletkötő, ha lesz is egy magasabb nyitás, napközben inkább csökkenés, lefelé csorgás lesz jellemző. Ez vonatkozik az összes részvényre, így az OTP-re is - tette hozá.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK