Nem megy ma Budapestnek

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexének nem igazán sikerült a nyereséges zónában maradnia tartósan. Délelőtt csak kétszer sikerült ugyanis a tegnapi zárószintje fölé emelkednie a mutatónak és csak nagyon rövid időre.
Napi.hu, 2015. november 24. kedd, 12:26
Fotó: Reuters

A BUX délután fél egy körül 0,3 százalékos veszteségben állt 23 423 pontnál. A vezető részvények közül csak a Richter áll nyereségben, a gyógyszeripari papírok 0,9 százalékos emelkedéssel 5295 forinton forogtak.

A Mol ezzel szemben 1,2 százalékos eséssel 13 605, az OTP 0,4 százalékos mínusszal 6014, a Magyar Telekom pedig 0,7 százalékos esés után 408 forintos árfolyamnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK