Nem mond le a Mol megszerzéséről az OMV - NAPI-interjú az osztrák cég vezérével

Az OMV vezérigazgatóját nem lepte meg a Mol reakciója a keddi megkeresésre, és szerinte az osztrák cég részvényeinek több mint 5 százalékos esése csak a múlt héten bekövetkezett 10 százalékos áremelkedés fényében értékelhető helyesen. Wolfgang Ruttenstorfer kijelentette: nincs olyan pont, ahol lemondanának a Mol megszerzéséről. Részletek a NAPI Gazdaság mai számában.
NAPI Online, 2007. szeptember 26. szerda, 06:20
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK