Nem nagyon kapkodtak a 3 hónapos dkj-k után

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján nem kiemelkedő érdeklődés mellett a meghirdetett mennyiségben bocsátott ki háromhónapos diszkontkincstárjegyeket.
NAPI, 2011. április 26. kedd, 12:20
Fotó:

Az ÁKK keddi aukcióján 50 milliárd forint értékben bocsátott aukcióra háromhónapos dkj-kat, amelyre az elsődleges forgalmazók 110, 6 milliárd forintos ajánlattal válaszoltak. Az ÁKK végül a meghirdetett mennyiségben fogadott el ajánlatokat.

Az átlaghozam nem változott a korábbi, április 19-diki aukción kialakultakhoz képest, viszont 10 bázisponttal haladta meg a pénteki 5,85 százalékos referenciaértéket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK