Nem sokáig örültek Amerikában

Emelkedéssel indult a kereskedés, de hamar megjöttek az eladók az amerikai tőzsdén.
NAPI, 2011. november 7. hétfő, 16:35
Fotó: Napi.hu

Mától ismét a megszokott rendben, magyar idő szerint fél négykor nyit az amerikai piac, amit ma emelkedéssel ünnepeltek a tengerentúlon.

A lelkesedés azonban nem tartott sokáig, máris mínuszba csúsztak a mutatók. A DJIA 12050 pontos napi maximumáról 11975 pontra, 0,1 sázalékos mínuszba csúszott vissza, a Nasdaq már 0,6 százalékos esésnél tart. Az S&P 500-nak nem is sikerült pluszba kerülnie, jelenleg 1253 pontnál, 0,6 százalékos mínuszban jár a mutató.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK