Nem találja az irányt Budapest

Fél órával a nyitás után stagnál a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2013. december 19. csütörtök, 09:33
Fotó: Napi.hu

A nyitás után mínuszban kezdett BUX, ám hamar ledolgozta az esést és fél óra múlva már azt láthattuk, hogy 0,1 százalékos pluszba kapaszkodott. A blue chipek közül a Richter 0,2, a Magyar Telekom 0,3 százalékos mínuszban állt ekkor, a Mol és az OTP 0,4 százalékos plusznak örülhetett.

A forgalmat tekintve 866 millióval az OTP vezet, a második helyen a Magyar Telekomot találhattuk 475 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Richter fért fel 124 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK