Nem tolongtak a kötvényekért

Alacsony forgalom és stagnáló hozam jellemezte a mai aukciót.
NAPI Online, 2007. szeptember 13. csütörtök, 12:28

A hároméves államkötvények aukcióján a meghirdetett 75 milliárd forintos mennyiségre 80,6 milliárdnyi ajánlatot nyújtottak be az elsődleges forgalmazók, az alacsony érdeklődésre tekintettel az ÁKK csupán 65 milliárd forint értékben fogadott el. Az ajánlatok 7,04 és 7,15 százalék között szóródtak, az átlag 7,10 százalék volt, ami megegyezett a tegnapi másodpiaci referenciahozammal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK