Nem tud menni Budapest

A nyitás utáni emelkedés stagnálásba váltott a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2012. szeptember 10. hétfő, 10:25
Fotó: Napi.hu

Fél tizenegy előtt néhány perccel már csak 0,1 százalékkal tudott emelkedni a nyitás után még közel egy százalékkal megugró BUX indx, a vezető mutató 18 257 ponton jár. Az OTP negyed százalékos emelkedést mutat, 3891 forint, a Mol 0,3 százalékkal drágul, 17 360 forintra. A Magyar Telekom fél százalékkal emelkedik, 428 forintra, a Richter viszont lefelé vette az irányt,  38 985 forintos árfolyama fél százalékkal marad el előző napi záróértékétől.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK