Nem változott a 3 hónapos DKJ-k átlaghozama

A múlt heti emelkedés után ezúttal kétszeres túljegyzés mellett nem változott a háromhónapos futamidejű diszkontkincstárjegyek átlaghozama, s az 8,91 százalékon maradt.
Ádám Viktor, 2002. június 18. kedd, 12:57

Az Államadósság Kezelő Központ a háromhónapos futamidejű diszkontkincstárjegyek (DKJ) mai aukcióján az eredetileg meghatározott, 20 milliárd forintnyi mennyiséget értékesítette, kétszeres (39,2 milliárd forint) túljegyzés mellett. Az elfogadott hozamok 8,75-8,95 százalék között szóródtak, az átlaghozam az egy héttel korábbival megegyező 8,91 százalék maradt, a tegnapi másodlagos piaci benchmarkot pedig 2 bázisponttal múlja felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK