Az econet.hu elnevezése a közgyűlés egyhangú döntése alapján EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt.-re változott, a rövidített név EST MEDIA Nyrt. Az eddig száz forintos részvények névértékét ezer forintra emelték, így a társaságnak 6 millió 851 ezer törzsrészvénye van.

Az igazgatóság felhatalmazást kapott saját részvény vásárlásra, a közgyűlés a korábbi hasonló felhatalmazást hosszabbította meg. Az új névértéket figyelembe véve a felhatalmazás legfeljebb 1 712 750 részvényre, vagy a mindenkori alaptőke 25 százalékára vonatkozik tőzsdei vagy tőzsdén kívüli ügylet keretében, a megelőző nap tőzsdei záróárához képest plusz-mínusz 15 százalékpontos ársávban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!