Nevet vált az Állami Nyomda

Az igazgatóság döntésének megfelelően ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. néven folytatja az Állami Nyomda Nyrt - közölte a cég szerdán. A változásra azért volt szükség, mert február elsejétől nem szerepelhet az állami szó egy magáncég nevében.
Beke Károly, 2013. február 6. szerda, 13:53
Fotó: Napi.hu

A 162 éves cég - eddigi tevékenységét megtartva - 2013. február 1-jétől ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. néven folytatja tevékenységét. A társaság rövidített neve ANY Nyrt., amely alapján nem változik tőzsdei azonosítója - közölte a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK