Fél órával a pénteki nyitás után a DJIA 1,6, a Nasdaq Composite és az S&P-500 1,8 százalékos mínusznál járt. A starthoz képest ugyanakkor már mérséklődtek az indexek veszteségei a rövidített kereskedési napon. Az iparágak mindegyike bepirosodott, a legnagyobb esést a nyersanyagszektorok mutatták, 3 százalék körüli mínusszal. A legkevésbé a kiskereskedelmi, az egészségápolási és a biotechnológiai részvények gyengültek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!