New York: folytatódik az olajlibikóka

Vegyesen zártak a New York-i indexek azt követően, hogy az olajárak ismét emelkedésnek indultak, a Pfizert, illetve az Alcoát pedig leminősítették egyes befektetési bankok.
Szabó Márta, 2004. december 7. kedd, 07:53
Fotó:

A tech papírok - mindenekelőtt az Apple - erősödése azonban ellensúlyozta a negatív hatásokat, így végül a Dow Jones ipari átlag csupán 0,43 százalékkal 10 547,06 pontra, az S&P 500 0,08 százalékal 1190,25 pontra csökkent, a Nasdaq Composite pedig 0,14 százalékos emelkedéssel 2151,05 ponton fejezte be a kereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK