New York lefelé mozdult

A tengerentúli piacokat kissé megzavarta az újabb londoni terror-riadó híre: az előzetes pozitív várakozásokkkal ellentétben - amit a Coca-Cola Co. vártnál jobb nyeresége, illetve a kínai jüan felértékelése okozott - lefelé mozdultak az indexek. Nem sokkal a nyitás után a Dow 0,37 százalékkal, a Nasdaq 0,09 százalékkal, az S&P 0,25 százalékkal került lejjebb.
NAPI Online, 2005. július 21. csütörtök, 15:52
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK