Nincs jó napja Budapestnek

A BUX mínuszban hűsölt egész délelőtt, 0,2 százalékkal maradt el a teljesítménye a csütörtöki záróértéktől. Kora délután 27 756 ponton állt.
Napi.hu, 2016. július 22. péntek, 13:46
Fotó: Reuters

A vezető részvények vegyesen teljesítettek. A Mol és a Magyar Telekom emelkedett, míg az OTP és a Richter esett. A Mol 0,2 százalékkal állt az előző napi zárószintje felett, papírjai 17 560 forinton forogtak, a Magyar Telekom pedig 0,2 százalékos erősödést követően 445 forintot ért.

Az OTP 0,8 százalékkal esett, részvényi 6792 forintnál jártak, míg a Richter 0,7 százalékkal állt a csütörtöki zárószintje alatt 5899 forinton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK