A befektetők továbbra is az OTP-t büntetik a legvehemensebben, a bankpapír árfolyama 3,94 százalékot zuhanva 5235 forintra olvadt, igaz napi mélypontja egyelőre 5204 forint volt. Vérzenek a régiós szektortársak is, a Raiffeisen 3,8, az Erste 3,3, míg a cseh Comercni Banka 3 százalékkal esik. A többi blue chip is belehúzott az esésbe. A nyitásban rövid ideig még vitézkedő Telekom immár 1,73 százalékot gyengülve 737, míg a reggel stagnáló Mol 1,27 százalékos mínusszal 15 600 forintra rontott. Emelkedik ellenben a Richter, a nagyobbik gyógyszergyártó papírjaira 0,23 százalékos erősödés után 41 100 forinton születtek kötések.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!