A BUX 20 500 pont környékén kezdte a napot, ami fél százalékos mínuszt jelentett, innen azonban emelkedni kezdett, és pár perc után már . Az OTP 5750 forinton állt, ez szintén 0,5 százalékos esést takart. A Mol 0,4 százalékkal 21 530 forintig csúszott le. A Magyar Telekom 549 forinton stagnált, míg a Richter 0,9 százalékkal 40 450 forintra nőtt. A gyorsjelentését közlő Egis alig változott 02, százalékkal 21 970 forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!