Norbi Update-részvényektől vált meg

Schóbert Norbert a Norbi Update Lowcarb igazgatótanácsának elnöke 2015. december 3-án 370 forint/darab átlagáron 20 ezer darab Norbi Update-részvényt adott át Magyari-Horváth Brigittának.
portfolio.hu, 2015. december 3. csütörtök, 17:09
Fotó: Napi.hu

Az ügyletet követően Schóbert Norbert tulajdonában 2 640 214 darab Norbi-részvény maradt, míg Magyari-Horváth Brigitta a Norbi Update Lowcarb igazgatótanácsának tagja 20 ezer részvénnyel rendelkezik - írja a Portfolio.hu.


 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK