November 26-áig kifizetik a TVK-részvényeket

A Mol bejelentette, hogy hivatalosan is megkapta a Versenyhivatal jóváhagyó döntését, így nyilvános vételi ajánlata a TVK részvényeire érvényessé vált. A részvények átruházása november 19-ével történik meg, azt követően öt munkanapon belül november 26-áig bezárólag kifizeti a 4184 forintot a felajánlott 354 ezer 678 darab részvényért.
NAPI, 2001. november 13. kedd, 06:59
Fotó:

Az ajánlat lezártától addig pontosan három és fél hónap telik el. Ez azt jelenti, hogy azok a spekulánsok, akik az ajánlattételi időszak vége előtt az ajánlati ár alatt 4-5 százalékkal vásároltak részvényeket, a hosszúra nyúlt döntéshozatali folyamat miatt gyakorlatilag teljes profitjukat elvesztették.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK