Frankfurtban – szemben a nehézipari rallyval – a Commerzbank korábban szárnyaló papírjai ezúttal lefelé korrigáltak, a befektetők a csütörtökön megjelent remek gyorsjelentés után a profitkivét mellett döntöttek. Párizsban a távközlési eszközöket gyártó Alcatel részvényeit a UBS vételi ajánlása húzta feljebb. Az FTSE–100 komponensei közül az egyik legjobb teljesítményt az olajmező-kutatással foglalkozó Cairn Energy papírjai nyújtották: az energiahordozó drágulása mellett a Merrill vételi ajánlása is pozitívan hatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!