A BUX index 22 523 pontig esett délután fél kettőig, ez 0,75 százalékkal alacsonyabb a csütörtöki záróértéknél. Az OTP fél százalékos mínuszban jár, 5930 forinton, ezzel lemaradó a régióban, a görög eseményekre és a svájci frank gyengülésére reagálva a Raiffeisen és az Erste részvényei Bécsben egyaránt 2 százalék feletti mértékben drágulnak. Szenved a Mol is, az olajipari részvények egyelőre 21 ezer forint alatt vertek tanyát, az utolsó kötések 20 750 forinton születtek rájuk, ez 250 forintos csökkenést jelent.

A Magyar Telekom árfolyama 3 forinttal, 586 forintra csökkent, a Richter 120 forinttal, 36 085 forintra esett. Nincs megállás , ma 5,5 százalékkal 188 forintra esett az Estmedia árfolyama. A forgalom a hosszú amerikai hétvége előtt elképesztően alacsony, egyelőre alig több, mint 3 milliárd forint értékben cseréltek gazdát részvények.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!