NYSE: A Fed ülést várja Amerika

Emelkedéssel zártak hétfőn a vezető New York-i tőzsdeindexek. Az amerikai piac várakozása szerint a Fed ma a kamatláb növelési sorozat végéről dönt.
Egerszalóki Tímea, 2005. december 13. kedd, 08:04

Az olaj árak emelkedése és a Merck & Co. részvényeinek csökkenése limitálta az előrenyomulást. A piac nagy része úgy véli, a monetáris politika irányítói ma vélhetően úgy döntenek, hogy nem növelik tovább a kamatlábakat. A S&P-500 0,1 százalékos növekedéssel 1260 ponton zárt, a Nasdaq Composite mutató 0,2 százalékos plusszal, 2261 ponton végzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK