Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol 18 forinttal, 0,60 százalékkal 3034 forintra erősödött, 1,2 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 30 forinttal, 0,27 százalékkal 10 910 forintra csökkent, forgalmuk 3,9 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 0,50 forinttal, 0,11 százalékkal 470,50 forintra nőtt, forgalma 215,3 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 15 forinttal, 0,22 százalékkal 6690 forintra emelkedett, a részvények forgalma 1,3 milliárd forintot ért el.

A BUMIX 4259,97 ponton zárt csütörtökön, ez 104,66 pontos, 2,52 százalékos emelkedés a szerdai záráshoz viszonyítva.

A részvénypiac forgalma 8,4 milliárd forint volt, a vezető részvények az OTP kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Kiss Mihály, a Raiffeisen Bank részvénykereskedője az M1 csatornán elmondta: nem érkeztek a hazai kereskedést befolyásoló hírek, csendes nap volt a tőzsdén, a BÉT mind a négy vezető részvényével szűk sávban kereskedtek. A napot kis pluszban zárta a BUX, a főbb papírok közül az OTP árfolyama csökkent.

A szakértő hozzátette, a világ tőzsdéin vegyes a kép, az európai vezető indexek többnyire emelkedtek.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!