Optimizmus Amerikában

Optimista hangulatban indult a kereskedés a tengerentúli tőzsdéken, amik a házépítők nemzeti szövetségének jelentésére várnak, ami az első lakásépítési adat lesz a héten.
Kosztolányi Bálint, 2010. szeptember 20. hétfő, 15:55
Fotó:

A nyitás követően a Dow Jones 0,2 százalékkal erősödött és hasonló mértékben drágult a Nasdaq és az S&P 500 index is.

Az újra nyereséges építési vállalkozás, a Lennar 5 százalékos drágulással kezdte a napot, de jól szerepletek a különböző légitársaságok is. Mind a Delta, mind a Continental Airlines több mint 1,5 százalékkal ért többet a pénteki záróértéknél.

A rendkívül jó eredményeket publikáló pénzügyi vállalat, a Discover Financial Services, 5 százalékos rallyval indította a kereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK