Óriási túljegyzés az aukción

Az Államadósság Kezelő Központ mai aukcióján hatalmas érdeklődés kísérte a három hónapos diszkont-kincstárjegyek árverését.
Kummer Krisztián, 2004. december 28. kedd, 13:25
Fotó:

Az ÁKK mai aukcióján a meghirdetett 35 milliárd forintnyi három hónapos lejáratú DKJ-re 104 milliárd forint értékben érkeztek ajánlatok, melyek 8,70 és 8,98 százalék közt szóródtak. A kialakult 8,95 százalékos átlaghozam 14 bázisponttal haladta meg a tegnapi másodpiaci benchmarkot és 13 bázisponttal a múlt heti aukciós hozamot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK