Óriási túljegyzés és hozamesés az aukción

A mai 3 hónapos diszkontkincstárjey-aukción a felajánlott 35 milliárd forintos - majd 5 milliárd forintra megemelt - csomagra 128 milliárd forintnyi vételi ajánlat érkezett az elsődleges forgalmazóktól. Az értékesítés átlaghozama 7,20 százalék volt, míg az elfogadott ajánlatok 7,05 7,23 százalék között mozogtak. Tegnap egyébként ennél 8 bázisponttal magasabb volt a lejárathoz tarozó referenciaszint.
Madarász János, 2005. május 31. kedd, 12:14
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK