A BlackRock Inc. az OTP Bank Nyrt.-ben 2012.október 18-án 5,1%-os szavazati joggal rendelkezik a birtokában lévő 14 269 671 darab OTP részvényen keresztül.

A BlackRock nem teljesen ismeretlen szereplő az OTP tulajdonosi szerkezetében, hiszen az amerikai alapkezelő cég a tavaly novemberi eladásokat megelőzően is a legnagyobb tulajdonosok között volt jelen a hazai bank piacán.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!