Öt százalék felett a Templeton a BC-ben

A luxemburgi FTIF Templeton Eastern Europe Fund befolyása 5 százalék fölé nőtt a Borsodchem (BC) Rt.-ben - közölte a társaság a Magyar Tőkepiacban.
Kolozsi Pál, 2005. július 18. hétfő, 07:51
Fotó:

A részvények adásvétele brókercégen keresztül történt. A részvények mennyisége az elidegenítést megelőzően 4 054 500 volt, ami 4,99 százalékot jelentett, míg ma már 4223500 réaszvénnyel rendelkezik a társaság, ami 5,2 százalékos részesedésnek felel meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK