Ötéves csúcson a Nasdaq

Optimizmus uralkodott tegnap a tengerentúli piacon, a befektetők a kamatemelés ellenére bíznak a fellendülésben.
Egerszalóki Tímea, 2006. március 30. csütörtök, 08:25
Fotó:

Az Nasdaq 1,5 százalékkal 2337 pontra emelkedett tegnap, utoljára ezt a szintet 2001. februárjában érte el a mutató. A S&P 0,8 százalékkal, a Dow Jones 0,6 százalékkal került feljebb. A Google Inc. papírjai azóta szárnyalnak, hogy a cég bekerült az S&P 500-as körbe, de más számítástechnikai vállalatok részvényei is jól teljesítettek tegnap, emelkedett a Sun Microsystem, az Apple is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK