Ötéves mélyponton az európai TMT-szektor

Az európai tőzsdéken öt éve nem látott mélységig süllyedt ma a technológiai és a távközlési részvények árfolyama, élükön a Vodafone, a Nokia és a Vivendi papírjaival.
NAPI, 2002. június 14. péntek, 13:13

Az árfolyamokat az USA-ból taszították a mélybe: a Sprint távközlési vállalat csökkentette mobilelőfizetői növekedési ütemére adott előrejelzését, az Adobe szoftvergyártó meg árbevételi prognózisát vette vissza.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK