Az erős amerikai zárás után pluszos nyitást várunk az európai piacokon, ugyanakkor nem lesz ma amerikai kereskedés a Labor Day miatt, emiatt alacsony forgalom várható - mondta Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője. Szerdán teszik közzé a Beige book-ot, addig érdemi makroadatok nem várhatók. Ez az elmúlt időszak fontos adataival együtt újraralzolhatja a gazdaság állapotáról alkotott képet.

Az OTP előtt ismét az ötezres szint tornyosul, múlt héten nem sikerült átvinnie, ma vagy a napokban újra próbálkozhat.
A két sztárpapír a Mol és a Richter már most is csúcson van, most kiderülhet hogy képesek-e kitörni, elrugaszkodni erről a szintről.
A kisebb papírok között a 95 forintos fontos támasz közelébe ért az Econet, ez alatt nem nagyon lenne érdeklődés a papírokra, de egy nagyobb leöntést érdemes lehet vételekre kihasználni - vélekedett az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!