Az elemzők a számviteli profit soron szintén 38,8 milliárd forintos eredménnyel számolnak, ennek bázisidőszakokkal való összevethetőségét a csak a bázisidőszakokban felmerült korrekciós tételek nehezítik (2011. III. negyedévben a negatív eredményhatással járó bankadó és végtörlesztési veszteség, 2012. II. negyedévében a részesedések értékvesztéséhez kapcsolódó pozitív adópajzs). A magyarországi csoporttagok által fizetendő teljes 2012-es bankadó könyvelésére 2012 első negyedévében került sor- áll a társaság által kiadott jelentésben.

Kép: Kapott_NEM_jelenik_meg_FE-n

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!