OTP le, Richter fel

A pozitív startot követő ingadozás után lejtőre került a BÉT indexe, röviddel dél után hajszálnyi mínuszban 27 389 ponton állt a mutató.
NAPI Online, 2007. szeptember 25. kedd, 12:12

A Telekom 970 forinton stagnált, az OTP 0,3 százalékal 9160 forintra süllyedt, miközben a Richter 0,5 százalékal 36 990 forintra erősödött.
Az OMV által ismét megostromolt, 32 ezres árral megkínált Mol részvényeit felfüggesztették, de a könyvben van 31 000 forint feletti ajánlat is. A Mol-papírokat hamarosan visszaengedik a parkettre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK