Óvatosan emelkedik Budapest

Enyhe, fél százalék körüli pluszban járt a BUX index délben, minden blue-chip erősödik.
Napi.hu, 2014. április 16. szerda, 12:08
Fotó: Napi.hu

Alacsony forgalom mellett fél százalékkal emelkedett a BUX index délig. A mutató a reggeli megugrás, majd visszaesést követően 17 433 ponton járt.

Az enyhe erősödésből kisebb-nagyobb mértékben az összes nagyobb papír kiveszi részét. A Magyar Telekom 1,3 százalékkal 307 forintra drágult, a Mol 0,8 százalékkal kerül többe, 12 780 forint. Az OTP minimálisan, 9 forinttal kapaszkodott feljebb, 4189 forintig, a Richter 14 forinttal, 3805 forintig.

A forint eközben kicsit erősödött a tegnap esti gyengülési hullám után, a 309 forint körüli szintekről 307,5-308 forint közé jött vissza az euró árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK