Padlógáz New Yorkban, hat az adat

Két százalék körüli emelkedést mutattak a vezető New York-i részvényindexek a kereskedés félidején túl. A Dow ezzel jó úton volt afelé, hogy zsinórban negyedik hetét zárja pluszban.
NAPI, 2010. szeptember 24. péntek, 18:57
Fotó:

Bár a lakáspiaci adat nem lett túl fényes, a tartós javak iránti kereslet élénkült az Egyesült Államokban - mindez meghozta a befektetők vételi kedvét pénteken.

A Nike részvényei mintegy négy százalékkal drágultak azután, hogy a sportruha-gyártó üzleti évének első negyedét meglepetésre 9 százalékos profitnövekedéssle zárta.

A KB Home lakásépítő cég részvényei szintén erősödtek, a befektetők a csökkenő veszteséget és az eladott otthonok átlagárának emelkedését jutalmazták a vásárlásokkal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK