Az eurót a kedd esti 320,57 forint után kissé magasabban 320,81 forinton jegyezték reggel nyolc órakor a bankközi devizapiacon.

A dollár jegyzése a kedd esti 278,23 forintról 278,55-re, a svájci franké pedig 280,30 forintról 279,71 forintra csökkent szerda reggelre.

Kedd este a forintnak az euró 320,88 forintos, a dollár 278,55 forintos, a svájci frank 280,92 forintos jegyzésén alakult ki idei leggyengébb árfolyama. Az eurót legutóbb két éve, a dollárt egy éve, a svájci frankot közel egy éve jegyezték hasonló szinten.

A Napi.hu kedden részletesen foglalkozott a nemzeti deviza lehetséges kilátásaival. Nem sok jóra érdemes készülni.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!