Fél tizenegy előtt néhány perccel már enyhe mínuszban járt a nyitás után még emelkedő BUX index. A mutató a javuló reggeli európai hangulatban és a Mol és OTP gyorsjelentésekre reagálva 17 186 pontig pattant fel, azonban a kereskedés első órájának végére megindult lefelé, 16 985 pontra esett, ami néhány ponttal az előző napi záróérték alatt található. Az OTP 3579 forintra csúszott, ez 1,4 százalékos csökkenésnek felel meg, a Mol 16 400 forint, egy százalékkal drágább a hétfői záróárnál. A Magyar Telekom 454 forinton stagnál, a Richter 35 700 forinton teszi ugyanezt. Az Egis 0,3 százalékkal, 24 320 forintra értékelődött fel. A gyorsjelentést követően 8 százalékkal, 2080 forintra drágult a TVK.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!