A nyereségessé válás igen nagy szó az eddig stabilan veszteséges társaság számára, ennek oka azonban elsősorban egy jelentős egyszeri 29 milliós kamatbevétel, üzemi szinten a társaság még mindig veszteséget termelt. Igaz ennek alig több mint 3 milliós összege nagy javulást mutat a korábbi negyedévekhez képest, amelyek során rendre csökkenő, de a három negyedévben összesen így is 207 milliós veszteséget hozott össze a tőzsde első internetes társasága. Nagy kérdés, hogy az idén sikerül e üzemi szinten is nyereséget elérni, amire a korábbi tendencia alapján lenne remény, főleg ha a bejelentett megrendelések a várt nyereséget hozzák.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!