Picit gyengült a forint

Az elmúlt napokhoz hasonlóan nyugalom az úr a bankközi devizapiacon.
NAPI Online, 2007. szeptember 28. péntek, 10:58
Fotó:

Ma reggel enyhén gyengült a magyar deviza, az euró jegyzése a tegnapi 25020 forint körüli szintekről 250,50/80 forintra változott. A dollár 177 forint alatt jár valamivel, ami 20-30 filléres erősödést jelent a csütörtök délutáni szinthez képest. Devizakereskedők jelezték, a piac továbbra is nyugodt, s - hír híján - nem is számítanak komolyabb árfolyamváltozásra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK