Picit gyengült a forint

Az euróval szemben stabilizálódott a forint árfolyama, a dollár és a svájci frank ellenében kissé gyengült a forint csütörtök reggelre a bankközi devizapiacon.
Dzindzisz Sztefan, 2017. augusztus 10. csütörtök, 07:19
Fotó: Napi.hu

Az eurót 7 óra tájban szinte fillérre szerda esti kurzusán, 305,46 forinton jegyezték. A dollár 15 fillérrel 260,25 forintra, a frank pedig 20 fillérrel 269,59 forintra erősödött.

Az euró kissé gyengült a dollárral szemben, az európai valuta 1,1736 dolláron forgott a szerda esti 1,1758 dollárral szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK