A Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója 1-2 tized százalékos gyengülést követően 17 470 pont körül állt dél előtt nem sokkal.

A vezető papírok felemás teljesítményt nyújtanak. Az OTP és a Mol 3-5 tized százalékkal drágul, a bankpapír 3634, az olajtársaságé 16 205 forintig jutott. Ugyanakkor az Mtelekom fél, a Richter pedig 1 százalékot meghaladó mínuszban tartózkodott, előbbi 417, utóbbi 39 400 forinton forgott. Az Egis több mint másfél százalékot veszítve 16 610 forintig süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!