Fél órával a nyitás után a DJIA és a Nasdaq Composite 0,3, az S&P-500 0,4 százalékos mínusznál járt.

A részvények a hétfői hegymenet után kezdtek korrekcióba, amiben közrejátszott, hogy a ZEW gazdaságkutató által közölt németországi bizalmi index a vártnál jóval nagyobb mértékben esett. A befektetők rosszkedvét enyhítette ugyanakkor az amerikai kiskerforgalom prognosztizáltnál jobb augusztusi teljesítménye.

A fogyasztói elektronikai cikkeket forgalmazó Best Buy részvényei azt követően lódultak meg, hogy üzleti évének második negyedévére 61 százalékos profitnövekedésről jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!