Pirosban állnak a ma nyitva tartó tőzsdék

Több európai tőzsde - köztük a BÉT is - zárva tart, ahol viszont elindult a kereskedés, ott többnyire lanyha forgalom mellett estek az indexek.
NAPI, 2010. december 24. péntek, 10:27
Fotó:

Európában ma a német és a spanyol tőzsde zárva tart, a francia és a londoni részvénypiacon viszont rövidített kereskedés lesz. 

A hazai befektetők pihenhetnek ma, a BÉT-en kereskedési szünnap van, akárcsak a bécsi, a varsói és a prágai tőzsdén, illetve az amerikai tőzsdék sem nyitnak ki.

A londoni FTSE-100 délelőtt 0,1 százalékkal, a francia CAC-40 0,3 százalékkal állt mínuszban a lanyha délelőtti kereskedésben. 

A portugál PSI-20 index a csütörtök esti leminősítés után 0,3 százalékos veszteségen állt.

A piacok Londonban és Európában dél körül zárnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK