Pluszba kapaszkodik Budapest

Jól kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsdén.
Napi.hu, 2014. december 10. szerda, 09:23
Fotó: Napi.hu

Mintegy 20 perccel a kereskedés megnyitása után 0,2 százalékos pluszban állt a BUX. A blue chipek közül egyedül a Mol esett, mégpedig 0,1 százalékkal, miközben a Magyar Telekom és a Richter stagnált, az OTP pedig 0,7 százalékos emelkedésnek örülhetett ekkor.

A forgalmat nézve az OTP állt az első helyen 77 millió forinttal, a Richter volt a második 24 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért még fel 19 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK