Pluszba kapaszkodott Budapest

Jó napot zárt a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. január 13. hétfő, 17:26
Fotó: Napi.hu

Miután az egész napot a pozitív tartományban töltötte az index, a zárás is jól sikerült hiszen 1,67 százalékos erősödést regisztrálhattak a kereskedők. Az emelkedésből a blue chipek nagy része kivette a részét, egyedül a Magyar Telekom stagnált, a Mol 0,7, az OTP 1,7, míg a Richter igen masszív 3,5 százalékos plusznak örülhetett.

A forgalmat tekintve nincs meglepetés, az OTP papírjai forogtak a legnagyobb értékben (7,2 milliárd forint), őt a Richter követte 3,4 milliárddal, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Mol fért fel 514 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK