Pluszba kapaszkodott Budapest

A kereskedés végére pluszban zárt Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. július 21. hétfő, 17:23
Fotó: Reuters

A végső gongszó pillanatában 0,2 százalékos pluszban állt a BUX, az erősödésből a blue chipek közöl csak az OTP (0,1 százalék) és a Mol (0,3 százalék) vette ki a részét. A Magyar Telekom részvényeinek értéke végül nem változott a nap végére, míg a Richter 0,15 százalékos esést volt kénytelen elkönyvelni.

A forgalmat nézve az OTP végzett az első helyen mindössze 972 millió forinttal, a Richter lett a második 579 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért fel, miután részvényei 213 millió forint értékben forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK