A nyitás után közel fél órával 0,2 százalékos pluszban állt a BUX index, az emelkedésből a Mol 0,6, a Magyar Telekom és a Richter pedig 0,3 százalékkal vette ki a részét, míg a blue chipek közül egyedüliként az OTP 0,6 százalékot esett.

A forgalom az utóbbi időben megszokott: a bankpapírok vezetnek 327 millió forinttal, a Richter 95 millióval foglalja el a második helyet, míg a Mol 25 milliója a harmadik helyhez volt elég.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!