A pénteken nagyot eső bankpapírok 2,4 százalékos ugrással 2 215 ponton forogtak, a Matáv-részvényekkel - egytized százalékos erősödéssel - 829 forinton folyt a kereskedés, miközben a Mol árfolyama stagnált. Ami a gyógyszerszektort illeti, a Richter hajszálnyi erősödést produkált, míg az Egis nem állt meg a lejtőn, a mai penzum eddig a mínusz 2 százalékot közelíti.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!